Spontaan solliciteren

CONTACT

  Welkom bij het team

  Geloof jij ook in ons verhaal en wil je eraan meeschrijven?  Wegenwerken De Moor is een familiebedrijf met een echte passie voor de bouwsector. Van wegenwerken, rioleringswerken tot infrastructuur: we hebben de kennis, expertise en ervaring in huis om elk dossier tot een goed einde te brengen. De juiste mensen zijn daarbij belangrijk. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team? We horen graag van je!

  Spontaan solliciteren?

  Spontaan solliciteren is altijd een goed idee. Het toont je motivatie en interesse: een perfecte match voor ons team! Wegenwerken De Moor breidt nog volop uit. Voor een vijftal functies zijn we dus ook geregeld op zoek naar gedreven mensen. Vul onderstaand formulier in om opgenomen te worden in onze database. Is er een openstaande vacature voor een vaste betrekking, nemen we contact met je op. Duimen maar!

  We zetten kwaliteit centraal. Daarom werken we alleen met de beste mensen en het beste materieel

  Wegenwerken De Moor beschikt over een ruim machinepark, waardoor we vlot en snel inzetbaar zijn. Die investering is een teken van stabiliteit en vertrouwen in onze mensen.

  Wegenwerken De Moor hanteert de hoogste kwaliteitsnormen in de duurzame uitvoering van elk aspect in zijn projecten door de jarenlange ervaring en de expertise van het beste talent.