Rioleringswerken

CONTACT

Rioleringswerken met oog voor het milieu

Steeds meer moet het afvalwater (DWA) van het regenwater (RWA) worden gescheiden. Wegenwerken De Moor plaatst de hoofdriolering en staat ook in voor de aansluiting op de huizen. Onze unieke expertise ligt in het leggen van de buizen op grote diepte met gepaste beschoeiingstechnieken. Samen met ons team werken wij zo aan een betere toekomst.

Waar werken wij?

Driehoek Gent - Brussel - Ronse


We werken binnen de driehoek Gent – Brussel – Ronse. We werken niet in Brussel zelf, wel in de ruime lokale omgeving. Op die manier vermijden we niet alleen de drukke verkeersaders, maar kunnen we steeds snel ter plekke zijn. Zo engageren we ons ook om het woon-werkverkeer te minimaliseren.

Wegenwerken De Moor voert rioleringswerken meestal uit voor specifieke opdrachtgevers, zoals Aquafin, Farys en Infrax. We zijn ook in te schakelen door lokale besturen en particulieren, en door privépartners voor infrastructuurwerken.

Minder Hinder-prijs

Omgevingsvriendelijk werken


Wegenwerken De Moor kiest ervoor om bij het uitvoeren van opdrachten zo veel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Die omgevingsvriendelijke werkwijze leverde ons niet alleen al heel wat nominaties op voor de Minder Hinder-award, uitgereikt door Aquafin, maar in 2011 gingen we ook met de prijs naar huis.

Die prijs geeft aan dat we zo veel mogelijk hinder beperken, door onder meer te verzekeren dat de toegankelijkheid uitstekend is, maar ook door correct samen te werken. We danken onze gedreven werknemers daarvoor, die dat met een open communicatie verwezenlijken.

Enkele referenties

Rioleringswerken Kasteeldreef en Molenstraat in Gavere

Gavere

Rioleringswerken Kasteeldreef en Molenstraat

Rioleringswerken Populierenstraat in Erpe-Mere

Erpe-mere

Rioleringswerken Populierenstraat

Rioleringswerken Molenbeek in Oosterzele

Oosterzele

Rioleringswerken Molenbeek