Allereerste Safety Award van Aquafin gaat naar ... Wegenwerken De Moor

  Vorig jaar werd Wegenwerken De Moor beloond met een Pinguïn Award - de prijs in de categorie voor aannemers - en ook ditmaal vielen we in de prijzen op de Aquafin Awards. Het werd zelfs een regelrechte primeur, want ons team veroverde de allereerste Safety Award ooit. 

  Twee jaar op rij in de prijzen tijdens de Aquafin Awards

  Nog voor het EK voetbal, de Tour de France of de Olympische Spelen beginnen, heeft Wegenwerken De Moor al een felbegeerde trofee op zak. Op donderdag 25 april 2024 maakte Aquafin bekend dat wij de hoogste veiligheidsscore haalden bij alle uitgevoerde werkzaamheden voor Aquafin. Een prachtige primeur, die ons de allereerste Safety Award opleverde tijdens de Aquafin Awards. 

  Net als de Pinguïn Award van vorig jaar is het opnieuw een erkenning waarop ons team enorm trots is. ‘Safety first’ is sinds jaar en dag ons credo. Ook in de toekomst blijven wij dus inzetten op veilige machines, doelgerichte trainingen en andere vormen van veiligheid.

  Aquafin: "Voor het eerst sprong er een aannemer bovenuit"

  "Met de allereerste Safety Award kende deze editie van de Aquafin Awards een ware primeur", klinkt het bij organisator Aquafin. "Voor het eerst sprong er het afgelopen jaar een aannemer bovenuit die qua veiligheidsattitude op alle vlakken prima scoort en dat is Wegenwerken De Moor uit Wetteren. De Moor was de voorbije jaren een naam die geregeld terugkwam in onze rankings en won de award voor aannemers vorig jaar nog.

  Als argumenten voor de award werden onder meer onze zichtbaarheid op de werf, het respecteren van veiligheidsvoorschriften en de aandacht voor opleidingen genoemd. "Elke nieuwe veiligheidsmaatregel van Aquafin beschouwen wij als een 'lastige lust'", klonk het nadien bij Thomas De Lathauwer, COO van Wegenwerken De Moor. Lastig omdat het telkens energie, tijd en moeite vraagt. Maar het is ook een lust, want als iedereen ’s avonds weer veilig thuis is gekomen, is het dat waard.” 

  Kom jij ook ons awardwinnend team versterken?

  De lovende woorden van Aquafin geven ons team uiteraard een grote boost. En ook jij kan meesurfen op die positieve vibes. Bij Wegenwerken De Moor zijn we namelijk voortdurend op zoek naar nieuw talent om samen te bouwen aan de wegen van morgen. Neem dus zeker een kijkje tussen onze vacatures en misschien maak jij binnenkort wel deel uit van ons awardwinnend team. 

   

  Lees ook:

   

  We zetten kwaliteit centraal. Daarom werken we alleen met de beste mensen en het beste materieel.

  Wegenwerken De Moor beschikt over een ruim machinepark, waardoor we vlot en snel inzetbaar zijn. Die investering is een teken van stabiliteit en een bewijs van groei.