Wegenwerken De Moor valt in de prijzen op de Aquafin Awards

  Jaarlijks reikt Aquafin awards uit waarbij de meest succesvolle samenwerkingen in de kijker worden geplaatst. In de categorie van de aannemers werd Wegenwerken De Moor bekroond met een… Pinguïn Award.

  Veiligheid, hinderbeperking en milieu

  De Aquafin Awards worden jaarlijks uitgereikt om succesvolle samenwerkingen in de kijker te zetten. Om propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie te creëren, werkt Aquafin dan ook samen met verschillende technische partners, zoals aannemers en studiebureaus.

  Tijdens de 16de Aquafin Awards vielen we met Wegenwerken De Moor in de prijzen in de categorie van de aannemers. “We zijn vanzelfsprekend vereerd dat onze inspanningen op het vlak van veiligheid, hinderbeperking en milieu niet onopgemerkt blijven”, aldus het bestuur van Wegenwerken De Moor. “We mogen dan ook best fier zijn op onszelf. Dankjewel Aquafin voor de vlotte samenwerking én aan onze medewerkers om dit te kunnen realiseren.”

  Kom ons succesvol team versterken

  Aquafin gaf zelf nog mee dat ze graag samenwerken met Wegenwerken De Moor, omdat ons team steeds actief en oplossingsgericht meedenkt met hun team. “Ze slepen de award in de wacht dankzij de hoge scores die het bedrijf jaar na jaar behaalt”, klonk het lovend tijdens de Aquafin Awards.

  Ben je net als Aquafin op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw werkzaamheden? Of heb je interesse om aan de slag te gaan in ons succesvol team? Neem dan zeker een kijkje tussen onze vacatures en aarzel vooral niet om contact op te nemen met Wegenwerken De Moor.

  We zetten kwaliteit centraal. Daarom werken we alleen met de beste mensen en het beste materieel.

  Wegenwerken De Moor beschikt over een ruim machinepark, waardoor we vlot en snel inzetbaar zijn. Die investering is een teken van stabiliteit en een bewijs van groei.