Wegenbouw via De Moor, één adres voor alle diensten

  Wie een beroep doet op Wegenwerken De Moor, mag rekenen op een betrouwbare partner voor wegenbouw. Van A tot Z, want door onze ondersteunende diensten kunnen we het volledige project in handen nemen.

  Allesomvattende service voor wegenbouw

  Bij Wegenwerken De Moor bieden we een allesomvattende service voor wegenbouw. Dat betekent dat we ook alle bijhorende rioleringswerken en infrastructuurwerken op ons nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid machinepark kunnen wij zowel kleinere werkzaamheden als grote opdrachten verwezenlijken. Als expert in wegenbouw werken we dan ook vaak in dienst van lokale besturen en bekende opdrachtgevers zoals Aquafin, Farys en Infrax. Die samenwerkingen leverden ons eerder al een Minder Hinder-award op, gevolgd door een nieuwe erkenning tijdens de Aquafin Awards in 2023.

  De aanwezigheid van De Moor als aannemer voor wegenwerken, biedt zonder twijfel voordelen voor de particulieren en bedrijven die er gelegen zijn. Niet alleen verzekeren wij een vlotte vooruitgang van de werkzaamheden, maar we bieden ook aanvullende diensten aan. Zo kunnen particulieren ons inschakelen om afval- en/of regenwaterleidingen aan te leggen en te koppelen, zodra we de hoofdriolering hebben geplaatst. Bedrijven kunnen dan weer een beroep doen op onze omgevingswerken, bijvoorbeeld om een parking aan te leggen. Hiervoor slaan we eventueel ook de handen in elkaar met een algemene aannemer die op de site actief is. Onze service gaat dus veel verder dan wegenbouw alleen, maar streeft naar een algemene ontzorging tijdens de werkzaamheden.

  Aannemer voor wegenwerken in de driehoek Gent-Brussel-Ronse

  Ons bedrijf kiest er bewust voor om uitsluitend in de driehoek Gent-Brussel-Ronse actief te zijn als aannemer voor wegenwerken. Zo is ons team steeds snel ter plaatse en vermijden we het drukke verkeer. Beter voor onze werknemers, beter voor onze service en beter voor het milieu.

  Wegenwerken De Moor heeft meer dan 70 jaar ervaring in alle aspecten rond wegenbouw en is dus ook jouw betrouwbare partner voor een vlotte en correcte afhandeling. Aarzel dus niet langer en neem contact op voor een afspraak of een offerte op maat. We helpen je graag verder.

   

  We zetten kwaliteit centraal. Daarom werken we alleen met de beste mensen en het beste materieel.

  Wegenwerken De Moor beschikt over een ruim machinepark, waardoor we vlot en snel inzetbaar zijn. Die investering is een teken van stabiliteit en een bewijs van groei.