Aannemer rioleringswerken

  Jouw betrouwbare aannemer voor rioleringswerken

  Wie Wegenwerken De Moor zegt, denkt in eerste instantie uiteraard aan wegenwerken. Wij zijn echter ook sinds jaar en dag aan de slag als aannemer voor rioleringswerken.

  Ervaren vakmannen en uitgebreid machinepark

  Door onze uitgebreide ervaring in wegenwerken, zijn we bij Wegenwerken De Moor ook helemaal thuis in de bijhorende rioleringswerken. We beschikken over ervaren vakmannen én een groot machinepark om alle werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

  Zo plaatsen wij zelf de hoofdriolering, maar voorzien we ook de aansluiting op de huizen in de straat. Op die manier wordt het afvalwater correct van het regenwater gescheiden, ben je zeker dat de gepaste beschoeiingstechnieken worden gebruikt en dan de buizen zich op voldoende diepte bevinden. Een feilloze aanleg en aansluiting van de riolering is dus verzekerd.

  Waarom kiezen voor De Moor als aannemer voor rioleringswerken?

  Wie kiest voor Wegenwerken De Moor als aannemer voor de rioleringswerken, kiest bovendien ook voor een beperkte impact op de omgeving. Niet voor niets mochten wij eerder al de Minder Hinder-award van Aquafin in ontvangst nemen. Een goede toegankelijkheid, correcte communicatie en stipte opvolging zijn dan ook evident. Wij beperken ons overigens bewust tot rioleringswerken in de driehoek Gent, Brussel en Ronse. Zo vermijden we urenlange files en zijn we steeds snel ter plaatse op de werf.

  Wij worden vooral ingeschakeld door opdrachtgevers zoals Aquafin, Farys en Infrax als aannemer voor rioleringswerken. Ook lokale besturen, particulieren of bedrijven kunnen echter steeds een beroep doen op onze diensten. Zo bieden we naast de rioleringswerken ook verschillende aanvullende omgevingswerken en grondwerken aan. Een totaalplaatje waardoor jij als klant één duidelijk aanspreekpunt hebt.

  Ook samenwerken met Wegenwerken De Moor als aannemer voor je rioleringswerken?
  Aarzel niet om contact op te nemen en we spreken elkaar binnenkort.

  We zetten kwaliteit centraal. Daarom werken we alleen met de beste mensen en het beste materieel.

  Wegenwerken De Moor beschikt over een ruim machinepark, waardoor we vlot en snel inzetbaar zijn. Die investering is een teken van stabiliteit en een bewijs van groei.