Grond nivelleren voor de aanleg van een parking

  Grond nivelleren voor de aanleg van een parking

  Dat we bij Wegenwerken De Moor tientallen jaren ervaring hebben in wegenwerken, dat is inmiddels algemeen bekend. Onze vakmannen staan echter ook paraat voor andere infrastructuur-, grond- en omgevingswerken.

  Zoek je bijvoorbeeld naar een betrouwbare partner om grond te nivelleren, met het oog op de aanleg van een parking? Zoek dan vooral niet verder. Wegenwerken De Moor brengt dit graag voor jou in orde. Bovendien kunnen zowel particulieren, kmo’s, overheden als andere instanties een beroep doen op deze service.

  Grond nivelleren en andere grondwerken

  De expertise die wij hebben opgebouwd als specialist in wegenwerken, gebruiken we bij Wegenwerken De Moor ook voor andere doeleinden. Voor onze rioleringswerken en omgevingswerken bijvoorbeeld. Een concreet voorbeeld is de aanleg van een parking, gelegen bij een gebouw. Onze ervaren vakmannen beschikken over een uitgebreid machinepark en kunnen zo probleemloos parkings van alle groottes aanleggen.

  Uiteraard beginnen we nooit onvoorbereid aan een klus. Net zoals onze wegen er perfect bij moeten liggen, geldt dat ook voor onze parkings. Daarom voeren we alle voorbereidende grondwerken in eigen beheer uit. Grond nivelleren, terrein ophogen of stabiliseren? Wij zorgen er eigenhandig voor dat deze voorbereidende werken piekfijn zijn uitgevoerd, zodat er een stabiele basis aanwezig is.

  Niet alleen onze eindklanten kunnen een beroep doen op de grondwerken en omgevingswerken van Wegenwerken De Moor. Ook algemene aannemers mogen ons contacteren om deze voorbereidende werken van hen over te nemen.

  Eén aanspreekpunt voor de aanleg van je parking

  Dat we bij Wegenwerken De Moor een uitgebreid machinepark en diverse profielen in huis hebben, heeft ook voor jou als klant grote voordelen. Deze veelzijdigheid betekent namelijk dat je slechts één aanspreekpunt hebt voor de volledige aanleg van je parking.

  Grond nivelleren of andere grondwerken? Eventuele rioleringswerken of drainagewerken nodig? Wij realiseren het project van A tot Z. Ook voor mogelijke wegmarkeringen, groenzones of andere omgevingswerken kan je op ons rekenen.

  Samenwerken met een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van je parking? 
  Neem gerust contact op met Wegenwerken De Moor voor meer info of een offerte.

   

   

  We zetten kwaliteit centraal. Daarom werken we alleen met de beste mensen en het beste materieel.

  Wegenwerken De Moor beschikt over een ruim machinepark, waardoor we vlot en snel inzetbaar zijn. Die investering is een teken van stabiliteit en een bewijs van groei.